Tysk seger i störtloppet i Kitzbühel

Klassiska störtloppet i Kitzbühel, Hahnenkammrennen gick av stapeln igår och vinnare blev överraskande av 24-årige tysken Thomas Dressen, hans första världscupseger någonsin! Vår svenska deltagare Felix Monsen kom in på 41:a plats, 3 sekunder och 76 hundradelar efter Dressen.

Dagens slalom i Kitzbühel vanns av norrmannen Henrik Kristoffersen och plockade därmed in några poäng på Marcel Hirscher (som var tvåa idag) i totala världscupen i slalom. Mattias Hargin slutade på en 16:e plats och Andre Myhrer körde tyvärr ut i andra åket.

På damsidan denna veckan är noterbart att Lindsey Vonn tog sin 79:e världscupseger på lördagen då hon vann störtloppet i italienska Cortina d’Ampezzo. Tyvärr inga direkta farmgångar hos svenskorna att rapportera om denna vecka.

pexels-photo-298007.jpeg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s