Schweizisk och norsk seger i Hammarbybacken

2 meter långa schweizaren Ramon Zenhaeusern vann parallellslalomen i Hammarbybacken under gårdagen där han slog Andre Myhrer i finalen. Myhrer imponerade stort fram till finalen med flera överlägsna segrar men Zenhaeusern blev något för tuff i finalen.

På damsidan vann norskan Nina Haver-Löseth som slog schweiziska Wendy Holdener i finalen. Det var också Haver-Löseth som slog ut vårt största svenska hopp Frida Hansdotter i semifinalen. Hansdotter slutade till sista fyra efter att ha förlorat sista åket i kampen om tredjeplatsen mot slovakiskan Petra Vlhova.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s