Inställt även i natt

Vindarna fortsätter att gäcka de alpina tävlingarna i årets OS och även damernas slalomtävling var tvungen att ställas in. Ny starttid blir nu istället fredag 16 februari, första åket kl 02:00 (10:00 lokal tid) och andra åket 05:15 (13:15 lokal tid).

Detta innebär att vi får ett fullspäckat schema de kommande två dagarna (nätterna). På torsdag natt körs både herrarnas störtlopp och damernas storslalom, på fredagen både herrarnas Super G och damernas slalom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s