Ses alpina säsongen 2018/2019

on

Eftersom vi inte nämnde det i inlägget för sammanfattningen av säsongen 2017/2018 så vill vi bara passa på att säga att vi nu tar en paus till nästa säsong. Bloggen startade mitt i säsongen 2017/2018 men till nästa säsong är vi med från början. Förutom världscupen så klart så har vi ju även ett fantastiskt VM på hemmaplan i Åre att se fram emot 5-17 februari i Åre. Vill man uppleva VM på plats kan det nog vara läge att börja leta boende, t ex hittar ni hotell och lägenheter i Åre här.

Så ha en trevlig sommar så hörs vi troligtvis i augusti-september igen när vi börjar med lite ”inför säsongen” inlägg. Schemat för världscupen är inte klart än men troligtvis hålls första tävlingen för säsongen i oktober.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s