Diskad pallplats för Anna Swenn Larsson

on

Svenskarna och svenskorna har haft svårt att få till några riktigt bra tävlingar på sista tiden med flera precis missade pallplatser eller uråkningar. Någon som har visat stigande form är dock Anna Swenn Larsson och igår i slalomen i Flachau fick hon till det rejält och lyckades komma på pallen genom en tredjeplats. Anna var jublande glad men mitt i glädjen fick hon reda på att hon hade grenslat och därmed blev diskad, något som hon varken hade märkt själv eller någon såg under åket. I detaljerade eftergranskningar hittades dock misstaget och diskningen var ett faktum.

För övrigt kan det också nämnas att slovakiskan Petra Vlhova vann och Mikaela Shiffrin var tvåa.

Inställda tävlingar i helgen

För er som sett fram emot damernas Super G och störtlopp tävlingar i St. Anton i helgen kan tyvärr glömma det. På grund av de kraftiga snöfall som varit i Österrike under senaste dagarna anses lavinfaran vara för stor och tävlingarna ställs in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s