Tävlingar i USA och Kanada i helgen

I helgen, med start idag europeisk tid, är det dags för första tävlingarna för säsongen i fartgrenarna Super G och störtlopp för damerna i Lake Louise, Kanada. Damerna kör till och med två tävlingar i störtlopp, en på fredagen och en på lördagen. På söndagen körs årets första tävlingar i Super G.

Herrarna hade tävlingar i både Super G och störtlopp i just Lake Louise förra helgen, där Super G vanns av österrikaren Matthias Mayer och störtloppet vanns av tysken Thomas Dressen. Även herrarna tävlar i störtlopp och Super G denna helg men i amerikanska Beaver Creek. Herrarna tävlar även i storslalom på söndagen.

Även om det är tidigt på säsongen ser snötillgången bra ut både i Lake Louise (101 cm snö) och i Beaver Creek (56 cm snö).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s