Svenska framgångar i helgen som var

Sverige skördade fina framgångar i helgen som var, både på dam- och herrsidan!

Först prickade Andre Myhrer in en fin pallplacering genom att komma i tvåa i slalomtävlingarna i Val d’Isere på söndagen. Myhrer var förvisso långt efter vinnaren Alexis Pinturault, Frankrike (1 sek 44 hundradelar efter) men en andraplats smakar ändå bra. Även Kristoffer Jakobsen gjorde en mycket fin tävling och slutade 6:a.

Strax efter Myhrers fina tävling tog Anna Swenn Larsson en andraplats i parallellslalom i St Moritz och fullbordade därmed den bästa svenska alpina tävlingshelgen på länge. Vann gjorde Petra Vlhova, Slovakien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s